FLEVOPARK - FLEVOR
Diversen

De Waslijn – kledingruilmarkt in het Flevopark

Het is weer tijd voor kledingruilmarkt De Waslijn

Fashion lovers opgelet. Het kledingruilmarktconcept d, organiseert op zondag 13 april aanstaande van 13.00 tot 16.00 uur een editie voor dames- en kinderkleding in het Flevopark in Oost.
De Waslijn verbindt mensen met een bewuste levensstijl in hun lokale omgeving door het ruilen van kleding. Gebaseerd op een behoefte aan slow fashion – recyclen van gedragen kleding. De Waslijn staat symbool voor het duurzaam drogen van de was aan de lijn en ondersteunt met de overgebleven kleding het lokale goede doel dress for success.

Voor informatie zie website http://www.dfs-amsterdam.nl

De waslijnen worden gespannen bij de hoofdingang van het Flevopark, dichtbij de speeltuin en lunchroom Flevor (www.flevor.simpsite.nl). Het adres is Flevopark 15 – Amsterdam Oost.

Spelregels
Deze editie ruilen we dames- en kinderkleding.
Deelnemers kunnen minimaal 3 en maximaal 7 stukken meenemen. Bij aankomst bekijkt de crew van ‘de Waslijn’ de kleding, neemt ze aan en hangt ze op aan de gespannen waslijnen. De deelnemers krijgen een voucher waarop staat hoeveel stukken zij mag uitzoeken.
Iedereen verdient een goede ruil, wij vragen daarom deelnemers alleen kledingstukken en accessoires mee te nemen die er nog prima uitzien en een tweede ronde mee kunnen.

Aanmelden
Kijk voor deelname en meer informatie op facebook/deWaslijn

Graag tot de 13de!