Paradiso
Muziek

Orchestra Unplugged: Together Forever

Klassieke muziek in Paradiso

Op maandagavond 7 april geeft het Nederlands Kamerorkest onder leiding van Gordan Nikolić een Unplugged-concert in Paradiso. De Orchestra Unplugged concerten van het NedPho zijn toegankelijke concerten in een ongedwongen sfeer. Het orkest speelt op de vlakke zaalvloer met het publiek er dicht omheen en op onverwachte plekken kunnen solisten opduiken. Een biertje mee de zaal in? Geen enkel probleem. Na afloop van het concert is er een borrel met DJ.

Together Forever
Samen met Special Guest meesterpianist Dejan Lazić brengt het orkest deze avond een ode aan het huwelijksfeest. Met o.a. Wedding Cake van Saint-Saëns en een compositie van Lazićs hand, die hij heel romantisch schreef voor zijn eigen bruid. Na afloop van het concert draait DJ Lady Babaju.

Dejan Lazić
Dejan Lazić (1977) veroverde de wereld met zijn frisse interpretaties van het klassieke pianorepertoire. ‘Een dijk van een artiest, die in zijn spel kracht en schoonheid feilloos combineert’, zo beschreef de vakpers het talent van deze Kroatische/Oostenrijkse pianist, die nu in Amsterdam woont. Hij bespeelt niet alleen vol vuur de piano, maar componeert ook: in de zomer van 2014 gaat zijn Piano Concerto in wereldpremière op het Aspen Music Festival.

Together Forever – Maandag 7 april 20:15 uur – Paradiso Amsterdam, Grote Zaal -Toegang € 25,- / < 25jr € 13,50