Marriott Leidseplein
Kunst

Lounge Gallery – HomePlan

Young professionals zetten zich in voor stichting HomePlan
Amsterdam, 05.03.2014

Amsterdam – Negen studenten van de Internationale Hoge Hotelschool The Hague, te Amsterdam zetten zich in voor stichting Homeplan. Op vrijdag 28 maart 2014 organiseren zij een lounge gallery in het Marriott hotel te Amsterdam met live action painting en een veiling waarmee ze voor deze stichting geld willen inzamelen.

De benefiet avond voor HomePlan zal plaatsvinden op vrijdag 28 maart 2014, van 19:00 tot 22:00, in het Marriott hotel te Amsterdam, Stadhouderskade 12 Leidseplein. Waar ze vijf weken geleden nog op survivaltour in de bossen van de Ardennen zaten, zitten ze nu midden in het proces van het organiseren van dit evenement.

Stichting Homeplan is een Nederlandse organisatie die huizen bouwt voor de allerarmste in verschillende landen in Zuid-Amerika en in het zuiden van Afrika. Daarnaast helpt HomePlan met het bouwen aan een toekomst voor deze mensen, door te zorgen voor scholing en medische zorg.
Na de ervaringen van de studenten in de Ardennen, waar zij hun eigen tent met zeil en touw moesten opbouwen, weten zij weer hoe belangrijk het is om een huis en een thuis te hebben.

De benefiet avond is het perfecte platform voor gasten om, onder het genot van een drankje, persoonlijk contact te leggen met de kunstenaars die live aan hun werk bezig zijn in een unieke bar & lounge setting. Daarnaast zal er ook een veiling plaatsvinden met o.a. de ter plaats gemaakte schilderijen, hotelovernachtingen en diner pakketten. Daarbovenop, heeft zanger Maxi Priest een van zijn schilderijen beschikbaar gesteld voor de veiling.

Onder de aanwezige kunstenaars zullen o.a. Yvonne Zonnenberg, Nel Huurman, Aat Veldhoen, Anita Johansen, Paulina Prat, Nico Koster, Christa Logman en Henk Veen hun werk exposeren. Zowel Christa Logman als Henk Veen hebben een expositie gehad in het Louvre te Parijs. Zij zullen tijdens het evenement live een schilderij afmaken. Ook zal Yvonne Zonnenberg live een bodypaint maken. De opbrengsten van deze avond zullen gedoneerd worden aan the stichting HomePlan.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen: www.facebook.com/charity.loungegallery
Voor vragen stuurt u een mail naar: charity.loungegallery@gmail.com