Grand Café Frankendael
Informatief

Vaststelling kandidatenlijst AOV

Vrijdag 24 januari aanstaande vindt de eerste officiële ledenvergadering van Amsterdam Oost Verenigd plaats. Daarbij zijn ook andere belangstellenden weer welkom. Die avond wordt een lijst vastgesteld met kandidaten die voor Amsterdam Oost Verenigd op 19 maart verkiesbaar zijn voor de bestuurscommissie in Oost.

Van kandidaten verwachten we minimaal dat ze lid zijn van Amsterdam Oost Verenigd, wonen in Oost, en mee willen werken aan meer zeggenschap voor iedereen die woont, werkt, sport of actief is in Amsterdam Oost. Als u zich nog kandidaat wil stellen kunt u zich tot donderdagavond 23 januari melden bij het secretariaat (Secretaris@AmsterdamOostVerenigd.nl). Onze kandidatencommissie, bestaande uit o.a. Tunny Jongejan-Maat, zal vrijdag voor de stemming een gemotiveerd advies geven; de stemming staat alleen open voor leden.
De kandidatenlijst zal vrijdagmorgen op de website staan. Mocht u vrijdagavond verhinderd zijn en toch willen stemmen kunt u vrijdag tot een uur voor aanvang (19.00 u.) per mail uw stem uitbrengen op de kandidaat die u graag op nummer 1 ziet. (Secretaris@AmsterdamOostVerenigd.nl). Leden die er vrijdag bij zijn kunnen ook voor de overige plaatsen op de lijst stemmen.

Betoog van Eisse Kalk, initiatiefnemer van Burgerinitiatief van de Lokale Democratie
Democratie, en dan vooral de verhouding tussen burgers en bestuur, houdt Eisse Kalk al zijn hele leven bezig. Hij was initiatiefnemer van het Burgerinitiatief van de Lokale Demokratie en wil vrijdag voor Amsterdam Oost Verenigd een beeld schetsen van hoe Bewonersparticipatie het beste tot zijn recht komt in de komende Bestuurscommissie. Dat zal zeker stof bieden voor een gesprek.
Wij hopen van harte op uw komst, en verwelkomen u graag feestelijk in Grand Café Frankendael, Middenweg 116 1097 BT Amsterdam Oost