Tempel van Alledag
Spiritualiteit

Stadsverlichtings Meditatie

Stadsverlichting is een initiatief van Tijn en Kris Touber om een cultuur van verlichting te stimuleren. Om dit mogelijk te maken vragen ze mensen om hun huiskamer open te stellen voor maandelijkse meditatiesessies.

Zo vaak vragen mensen hoe ze kunnen bijdragen aan een betere wereld. Het antwoord is simpel. Ga regelmatig samen met anderen een uurtje mediteren. Hoe meer mensen op deze manier samen zijn in een helder en coherent bewustzijn, hoe groter het krachtveld zal worden. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die samen stil zijn een coherent veld creëren dat een meetbaar positief effect heeft op de samenleving als geheel. Een heel kleine groep mensen kan een groot effect hebben op de samenleving, indien zij coherent zijn – dat betekent: stil, afgestemd, beschikbaar.

Ik heb zelf de ervaring dat de stilte me steeds weer terugbrengt bij mezelf en mijn eigen hartskracht. Ik vind Stadsverlichting een prachtig initiatief waar ik graag aan meedoe en zet de deuren van de Tempel van Alledag elke tweede zondag van de maand open. Je bent van harte welkom!

Ps Het is op nummer 339. Er is nog geen bel. Je moet richting het water lopen en dan linksaf, via die kant kom je in de binnentuin en dan is het de 2e ruimte aan je linkerhand (vlak bij de achteringang) Zie lantaarntje voor de deur. Toegang gratis.