Tempel van Alledag
Spiritualiteit

Leef vanuit je Hart!

Reis van vijf maanden: ‘Leef vanuit je Hart!’

Introductieworkshop donderdagavond 23 januari 2014!

Wil je in 2014 meer vanuit je hart leven? Wil je antwoord op vragen als: Waar krijg ik energie van? Wat is mijn kracht? Hoe blijf ik mezelf in contact met anderen? Wat wil ik achter me laten? Wat heb ik nodig? Doe dan mee aan ‘Leef vanuit je Hart!’.

‘Leef vanuit je Hart!’ laat je je eigen kracht en bezieling ervaren en biedt je een moment van herijking. Samen met andere vrouwen maak je in 5 maanden een innerlijke reis van je hoofd naar je hart en je buik en weer terug. Via een gesloten facebookpagina houden we gedurende de reis contact met elkaar.

Workshopdata in 2014: 14 februari, 14 maart, 4 april, 9 mei en 13 juni.

Professionele begeleiding
De workshops worden gegeven door Floor Huis in ’t Veld en Daniëlle Doeve. We zijn 42 en 41 jaar, hebben kinderen op de basisschool en hebben een carrière achter de rug bij grote organisaties. Sinds een aantal jaar ligt onze focus op persoonlijke groei, maar wel met beide benen op de grond. Floor werkt als coach en healer vanuit Huis van ’t Hart. Daniëlle werkt als coach vanuit Hartskracht (www.hartskracht.nl). Daarnaast is Daniëlle facilitator bij het internationale Women’s Leadership Development Programme, Coming Into Your Own (CIYO). Floor en Daniëlle begeleiden samen Inner Quests voor vrouwelijke leiders uit het bedrijfsleven.

Introductieworkshop
We geven deze introductieworkshop omdat we het belangrijk vinden dat je weet wie wij zijn en wat je tijdens ‘Leef vanuit je Hart!’ kunt verwachten. Je maakt kennis met ons, met elkaar en met onze werkwijze. Na de workshop bepaal je of je mee wilt doen aan de ‘Leef vanuit je hart’-dagworkshops. Ook als je besluit niet mee te doen, geeft de avond je nieuwe inzichten en inspiratie.

Lokatie: Tempel van Alledag, Jan Vrijmanstraat 339, IJburg
Kosten: 15 euro
Tijd: 19:30 – 21:30 uur (deur open 19:00 uur)
.Je kunt je opgeven via danielle@hartskracht.nl of floor@huisvanthart.nl

Meer informatie over het programma, kosten e.d. vind je op: http://www.hartskracht.nl/ en http://www.huisvanthart.nl/leef.shtml.

Volg je hart, het klopt altijd!