RLGC44
Kunst

Kerst Lounge + fotogallerie van Buddy Suwijn

Er is weer een fototentoonstelling, muziek en veel gezelligheid op de kerstlounge van zaterdag 21 december te vinden. Het is van 14.00 uur tot 02.00 uur. De toegang is helemaal gratis ☺.
De buitenlounge is geopend, zodat men in de yurt weer heerlijk gemasseerd kan worden en er weer een mooi vuurtje in de vuurplaats gebouwd kan worden.

We zijn heel blij dat deze keer Buddy Suwijn de Lounge op twee manier zal opluisteren. We kennen hem als DJ en deze keer zal hij ons verrassen met door hem tijdens zijn reizen gemaakte foto’s. Wij zijn zeer onder de indruk, zowel van zijn technische kwaliteiten als fotograaf als van zijn kijk op het onderwerp.
De DJ’s die de gehele dag onze muziek zullen verzorgen naast de door mij al genoemde DJ Buddy Suwijn, DJ Edwin Rutgers, DJ Sophie van Riel en DJ Michel Becks.

Wil je vintage kleding en/of boeken scoren? Je laten masseren, een njeuw kapsel of inzicht in je leven, laat dan je kaarten lezen. De catering heeft een Surinaams-Javaanse tintje en verder zullen er allerlei lekkere hapjes verkrijgbaar zijn! Wij verheugen ons op 21 december en zien je graag bij ons in de kerstlounge.