Blijburg aan Zee
Club

Blijburg Beach Club goes Latin

Latin Party en danslessen.

Salsa, Bachata en Kizomba van Swing Latino nu óók op Amsterdam IJburg!
Voor diegenen die niet weten waar IJburg is: dit is het prachtige deel van Amsterdam, dat als een eiland in het IJmeer ligt omringd door water. En ja… Swing Latino goes there too!! Salsa is voor alle leeftijden en het maakt je vrolijk en als leuke bijkomstigheid maak je er ook nog vrienden mee: Topsport voor je sociale contacten! Kortom: “dansen bij Swing Latino maakt je blij”.

Wil jij een super Latin feest meemaken kom dan naar de eerste editie van “Blijburg goes Latin” party waar jij je (nieuwe) dansmoves kan laten zien onder genot van drankjes en een gezellige sfeer in de beachbar van Blijburg. De line-up van dit feest is ook niet mis, twee swingende DJ’s en een super dance performance van Salsa Tipica Showteam die de sfeer nog heter zullen maken. Bij aanvang van de party kan je meedoen met een workshop Salsa en Kizomba. Dus ben jij een ervaren of onervaren danser, het maakt niet uit, want wij brengen de swing. Zaterdag 19 oktober zal dit feest plaatsvinden, so be there!

Salsa les in Blijburg Beach Kapel
Wil jij ook graag salsa leren dansen en op de dansvloer lekker uit je bol gaan? Doe dan mee met de salsa beginnerscursus die op zondag 20 oktober van start gaat van 14:00 – 16:00u. Het wordt een cursus van 6 x 2 uur en natuurlijk kan je na de les genieten van de rustige omgeving en gezellig borrelen aan de bar. Check de website swinglatino.nl en de facebook pagina’s voor alle lesroosterdetails en andere actuele informatie.

Party: Blijburg goes Latin
Line Up: Dj Alex Gee en Dj El Manicero Salsa Tipica Showteam Demo Kizomba Dino & Eliza
Datum zaterdag 19 oktober 21.30-03.00u
21.30-22.30u workshops salsa en kizomba
22.30-03.00u party en show
Prijs €10 vvk € 7

Mail: info@swinglatino.nl
Web: www.swinglatino.nl
Facebook: FB Salsa Dansschool Swing Latino en SwingLatino Amsterdam
Tel.: 020-6657806 / Mob.: 06-53428376