Beehive IJburg
Diversen

13e bijeenkomst IJburgDroomt-IJburgDoet

IJburgDroomt-IJburgDoet bestaat inmiddels al weer ruim 3 jaar. Sinds begin 2010 zijn meer dan 150 bewoners en professionals aangesloten. Ze willen allemaal (elk op hun eigen manier) een bijdrage leveren aan de doorontwikkeling van onze wijk.

Op woensdag 16 oktober as. vindt de 13e bijeenkomst plaats. Dit keer zijn we te gast bij Beehive.

Het wordt weer een leuke avond met een gevarieerd programma. Natuurlijk besteden we aandacht aan nieuwe initiatieven en ideeën die graag verder gebracht willen worden. Maar we staan ook stil bij reeds behaalde successen of zaken die minder goed lopen. Er is muziek, er is een zeepkist en na afloop een informele borrel.

Nieuwsgierig geworden? Doe mee!

Voor deze avond nodigen we iedereen uit die een idee wil inbrengen of die het leuk vindt met anderen te brainstormen. Je hoeft hier niks speciaals voor te kunnen. Iedereen is waardevol, kan meedenken, heeft een netwerk – maakt niet uit op welk terrein. Juist een mix van mensen zorgt voor nieuwe input en frisse ideeën.

Voorlopige agenda:

19.30 uur Inloop met koffie/thee
20.00 uur Opening
20.20 uur Versnellingskamers
21.05 uur Terugkoppeling en muziek
21.20 uur Zeepkist
21.50 uur Afsluiting en borrel
23.00 uur Einde

De details van de agenda staan nog niet vast, maar waarschijnlijke onderwerpen zijn: expeditie geluk op IJburg, een groot sportevenement voor jongeren, directe democratie t.a.v. de begroting van IJburg 2014, het imago van IJburg, IJburgia (activiteiten voor jongeren 8 t/m 15) en de duurzame ontwikkeling van IJburg. Kortom, weer voor elk wat wils! Heb je zelf een idee om te bespreken, stel het ons gerust voor.

Net als de meeste vorige bijeenkomsten is dit een Amerikaans feest. Koffie en thee is beschikbaar, voor de rest zijn we afhankelijk van wat iedereen mee neemt. Dus neem svp je eigen fris, bier, wijn, chips en snoepgoed mee.

Kom je ook? Dan kan je je komst aankondigen op www.facebook.com/events/510153762393768/. Maar gewoon binnenlopen kan ook.
Meer details over de agenda worden ook op deze facebookpagina bekend gemaakt.

Iedereen is van harte welkom.