Flex Bieb IJburg
Spiritualiteit

Flex Night Live #6: Leef vanuit je Hart!

Zeker in tijden van crisis is het belangrijk dat je voldoende energie hebt en verbonden blijft met alle mogelijkheden die je omgeving je bieden. Daniëlle neemt je deze Flex Bieb Live mee op het pad van het hart en laat je de kracht en de wijsheid ervan ontdekken. Het zal een avond worden van stilte, bezieling en ontmoeting. Wees welkom!

Danielle is verbinder pur sang. Als coach begeleidt ze mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling; ze brengt hen in contact met hun innerlijke kracht en talenten. Daarnaast is ze facilitator in het Internationale Leiderschapsprogramma Coming Into Your Own (CIYO).

Op IJburg begeleidt ze samen met Floor Huis in ’t Veld het programma Leef vanuit je Hart! Daarnaast is ze met IJburgers Lidewij Lenders, Marcel Elsenaar en Bastiaan van der List verbonden met Tempel van Alledag, een hartverwarmende plek-in-wording op IJburg voor ontmoeting, bezinning/stilte en inspiratie.

Daniëlle woont al 10 jaar op IJburg, samen met Jeroen en hun kinderen Roman en Isobel.

http://www.hartskracht.nl/

Toegang: gratis voor leden van de FlexBieb, 5 euro voor niet-leden (of word gewoon lid: 10 euro per jaar, Stadspashouders 5 euro).