Amstelcampus sport & fitness
sport

Opening Amstelcampus sport & fitness

Je kunt er al yoga- en freerunningcursussen volgen en binnenkort ben je er ook welkom voor fitness en groepsfitnessslessen. Amstelcampus sport & fitness, de nieuwste sportparel aan de Wibautstraat heet je van harte welkom vanaf 27 mei a.s.

De officiële opening is op donderdag 20 juni 2013. Dan openen Fatima Elatik, stadsdeelvoorzitter Amsterdam Oost en Paul Doop, vice-voorzitter College van Bestuur van UvA en HvA officieel Amstelcampus sport & fitness. Om 17.00 uur heten we je welkom met een drankje. Vanaf 17.30 uur is de officiële opening. Aansluitend is er een rondleiding door de nieuwe accommodatie en een borrel in het sportcafé.

Deze 6e vestiging van het USC, Amstelcampus sport & fitness is tot stand gekomen in nauwe samenwerking tussen stadsdeel Oost, de beheerstichting SBSW (Stichting Beheer Sporthal Wibaut), de HvA en het USC. De accommodatie bestaat uit een
– sporthal, vooral in gebruik door het stadsdeel en de Universitaire Sportvereniging;
– gymzaal, overdag in gebruik door basisschool Aldoende;
– fitnesscentrum, bestaande uit een fitness, een groepslessenzaal en een fysiotherapiepraktijk.

Het USC is de sportorganisatie van de Universiteit en Hogeschool van Amsterdam. Het USC is met 6 vestigingen vertegenwoordigd in heel Amsterdam en biedt meer dan 70 sporten aan.

Het hele weekend van 22/23 juni 2013 zijn er bijzondere en sportieve activiteiten. De fitness is geopend voor iedereen die wil kennismaken. Er zijn diverse sportactiviteiten te zien in de verschillende ruimtes en er is een speciaal kinderprogramma op zaterdag. Mocht je je tijdens het openingsweekend inschrijven voor fitness dan ontvang je een aantrekkelijke korting.

We zien je graag in Amstelcampus sport & fitness.