Nieuws

Word voor 25 euro donateur van de Brug, en maak kans op mooie prijzen

Beste lezer,
We hebben je hulp nodig.

Huis-aan-huiskrant de Brug – oplage 74.000 exemplaren – is er voor alle inwoners van stadsdeel Oost en omstreken. We werken met freelancejournalisten en columnisten die in de buurt wonen en werken. Om hen en de kosten voor het drukken en verspreiden van de krant te kunnen betalen zijn we afhankelijk van ondernemers en instellingen die bereid zijn ruimte in te kopen. Een ploeg van jonge bezorgers zorgt ervoor dat de krant eens per maand wordt verspreid.

Om de kwaliteit voor langere tijd te waarborgen en je ook in deze tijd via de papieren krant en onze website (www.debrugkrant.nl) van lokaal nieuws te blijven voorzien, willen we je vragen om donateur te worden. 

Hoe gaat het in zijn werk? 
Je betaalt €25 euro per jaar. In ruil daarvoor maak je maandelijks kans op mooie prijzen die beschikbaar worden gesteld door lokale ondernemers uit Oost. Ook krijg je een vermelding van je naam of bedrijfsnaam op de speciale donateurspagina en ontvang je de nieuwe editie van de Brug op de dag van verschijnen als eerste in je mailbox.

Donateur worden?
Mail je rekeningnummer met de juiste tenaamstelling naar info@debrugkrant.nl. Er wordt dan binnen een maand 25 euro van je rekening afgeschreven. Als donateur maak je elf keer per jaar kans op mooie prijzen. 
* De jaarlijkse automatische incasso kan op ieder moment worden stopgezet.

De prijzen van deze maand zijn:

• Geheel verzorgd diner voor twee personen bij restaurant Risto Enoteca PepeNero, Eerste Oosterparkstraat 3-5 en Sumatrakade 1295, restaurantpepenero.nl.

• Tuinbon ter waarde van €100 van Intratuin aan de Nobelweg 10, intratuin.nl.

• Fles Crémant d’Alsace (na champagne de meest gedronken mousserende wijn van Frankrijk) ter waarde van €14 van Ekodis Beukenplein 73, ekodis.nl.


Winnaars worden in de editie van 24 juni bekendgemaakt. Namens team de Brug: veel dank voor je steun!