Nieuws

Winkelcentrum Oostpoort viert vijfjarig jubileum

Op zaterdag 14 september en zondag 15 september staat Winkelcentrum Oostpoort in het teken van het vijfjarige jubileum. Tijdens dit lifestyle-evenement kunnen bezoekers onder meer genieten van shows, workshops, trends en lekkers.

Op het Oranje-Vrijstaatplein wordt een pop-up tuinkas gerealiseerd, waar veel gebeurt. In samenwerking met de ondernemers van Winkelcentrum Oostpoort wordt de kas ingericht met trendy meubels, verlichting en woonaccessoires. Ook worden er fashion en accessoires gepresenteerd en kun je er genieten van koffie of thee met een lekkernij, aangeboden door de ondernemers. 

Op beide dagen zijn er fashion- en interieuradviseurs aanwezig die stijladvies geven, zijn er stylingworkshops en maak je kans op een surprise make-over met een personal shopper. In Parfumerie Douglas aan de Waldenlaan wordt beautyadvies gegeven en is er op zondag 15 september een wenkbrauwspecialist aanwezig.

Op 14 én 15 september start er om 15.00 uur een wijnroute. Met de kaart, verkrijgbaar in de kas, kun je met korting genieten van de lekkerste wijnen bij de horecagelegenheden van Oostpoort. Het complete programma vind je op www.beleefoostpoort.nl.