Oost in Bedrijf

VvE-beheerders gaan samenwerken

Per 1 januari zullen De Nieuwe Wereld Vastgoedbeheer en Totaal VvE Beheer gaan samenwerken. Beide beheerders zijn met name actief in de Randstad met een concentratie van VvE’s in Amsterdam. Doel van de samenwerking is een nog beter beheerproduct leveren aan de klanten van beide bedrijven. Bovendien zullen de bedrijven in de toekomst eventueel fuseren.

De Nieuwe Wereld Vastgoedbeheer bestaat een kleine tien jaar en is met name de laatste jaren sterk gegroeid dankzij de servicegerichte aanpak van VvE-beheer. Het bedrijf beschouwt het beheer voor verenigingen van eigenaren als een serviceproduct en verwierf o.a. dankzij die visie onlangs het beheer van Intermezzo, de woontoren op de Zuidas van de ontwikkelingscombinatie Royaal Zuid van BPD, Era Contour en Eigen Haard. Kenmerkend van dit complex is het hoge serviceniveau waarover de bewoners straks kunnen beschikken.

Totaal VvE Beheer bestaat ruim vijf jaar en is een SKW-gecertificeerde beheerder met een sterk ontwikkelde technisch-beheertak. Het aantal VvE-beheerders dat over een SKW-certificaat beschikt is relatief klein, wat zeker heeft bijgedragen aan de gestage groei van Totaal VvE Beheer gedurende de afgelopen jaren.

De samenwerking van beide bedrijven biedt een aantal synergetische voordelen. Zo zullen de beide bedrijven gezamenlijk een nieuw kantoorpand betrekken aan de Condensatorweg in Amsterdam-West. De beide technische afdelingen zullen bovendien worden samengevoegd. Voor het overige blijven beide bedrijven zelfstandig. De telefoonnummers, de administratie en het internetportaal voor onderhoudsmeldingen van De Nieuwe Wereld en Totaal VvE Beheer blijven gehandhaafd. De samenwerkingscombinatie beheert gezamenlijk ruim 200 verenigingen van eigenaars.
Voor meer informatie: www.denieuwewereld.eu en www.totaalvvebeheer.nl.

Lees ook:
‘Ontzorgen, daar worden bewoners blij van!’ (11-11-2015)