Nieuws

Vrije kavels Plantage de Sniep in voorverkoop

In de Diemense nieuwbouwwijk Plantage de Sniep, rond de Muiderstraatweg, zijn 18 vrije kavels in voorverkoop gegaan. De te bouwen huizen krijgen maximaal twee woonlagen en een kap, en parkeren gebeurt op eigen terrein. Diemenaren krijgen eenmalig voorrang op belangstellenden uit andere gemeenten. Op de website www.vrijekavelsplantagedesniep.nl zijn alle specificaties te vinden.

 

De locatie
De kavels bevinden zich aan de noordkant van het plangebied van de nieuwbouwwijk Plantage de Sniep. Plantage de Sniep is de perfectie locatie: ten oosten van Amsterdam, alle voorzieningen onder handbereik, een uitstekende bereikbaarheid zowel met de auto als met het openbaar vervoer en met veel aandacht voor groen en water.

 

Nieuwbouwwijk Plantage de Sniep
Aan beide kanten van de Muiderstraatweg, op de plaats waar vroeger de meubelboulevard en diverse bedrijven waren, wordt al een paar jaar gewerkt aan de nieuwbouwwijk Plantage de Sniep. In samenwerking met Bouwfonds Ontwikkeling, Dura Vermeer en de gemeente worden hier woningen ontwikkeld, bedrijfsruimten en een Brede School. Het eerste deelplan van 88 woningen is in 2010 opgeleverd. Deze woningen worden inmiddels naar volle tevredenheid bewoond. In juni wordt gestart met de bouw van de eerste fase van de woningen aan de zuidkant.