Nieuws

Veiling voor intocht Sinterklaas

Dit jaar komt Sinterklaas op zaterdag 23 november aan in de haven van IJburg, waar de kinderen van Oost hem weer enthousiast zullen onthalen.

Voor de organisatie van de intocht is geld nodig. Daarom wordt van 25 oktober tot en met 17 november weer een online veiling gehouden van prijzen die ondernemers uit de buurt belangeloos beschikbaar stellen. Het principe ligt voor de hand: ieder product wordt toegekend aan de hoogste bieder. De opbrengst komt geheel ten goede aan het sinterklaasfeest. Een greep uit het aanbod: personal shopping, biologische groenten, dansles, een handgemaakt collier en een diner voor twee. Zie sinterklaasopijburg.nl/online-veiling voor het aanbod van alle kavels.

Bij Sint op het podium
Nieuw dit jaar: een kans om Sinterklaas te ontmoeten. Ken jij een bijzonder liedje, kun je heel goed tekenen, wil je een verhaaltje voorlezen of een dansje doen? Stuur een mailtje naar sintopijburg@gmail.com. Kinderen met de leukste inzendingen mogen bij Sinterklaas op het grote podium komen, waar wellicht nog een verrassing wacht.

Meer informatie over de intocht en de veiling? Wil je helpen om dit feest mogelijk te maken? Zie www.sinterkaasopijburg.nl.

Zie ook:
Beeldverslag van de intocht 2012.

Sinterklaasfeest haven IJburg 2012