Nieuws

Veel te doen voor kinderen en jongeren in Amsterdam deze zomer

Thuisblijven deze zomervakantie saai? Echt niet. Deze zomer is er zes weken lang, zeven dagen per week sport en spel in Oost. Van samen voetballen tot theater maken, van koken tot silent disco, van fashion workshops tot poetry slams en van schaakles tot combatclub. Voor alle leeftijden en voor elk wat wils. Deze zomer hoef jij je niet te vervelen.

29 aanbieders in Oost organiseren 750 activiteiten voor 25.000 kinderen en jongeren. Met aanbod op de pleinen, in buurtcentra, op scholen, op Jeugdland, in de OBA’s, in kunstcentra, bij lokale verenigingen en op de schooltuinen. 

Stadsdeelvoorzitter Maarten Poorter is ontzettend trots dat er in zo’n korte tijd zo’n uitgebreid programma is gemaakt en dat alle partijen in Oost hier aan samenwerken. “Kinderen hebben de afgelopen tijd veel binnen gezeten. En die tijd was niet even leuk voor alle kinderen. Het is dus goed dat jong en oud de hele zomer kunnen genieten, plezier maken, bewegen en nieuwe vrienden maken op de pleinen van Oost.”

Op alle scholen zijn flyers uitgedeeld met daarin het programma. Wil jij weten wat er in jouw buurt georganiseerd wordt? Kijk dan op www.midzomermokum.nl