Nieuws

Uitbater gezocht voor kantine Sporthal IJburg

Bovenop het IJburg College staat een hightech sporthal. Voor de bijbehorende kantine zijn het stadsdeel Oost en de middelbare school op zoek naar een uitbater. Belangstellenden kunnen zich tot eind november 2012 melden.

De gemeentelijke sporthal, aan de Pampuslaan 3 en tegelijk met het IJburg College geopend in september 2011, biedt overdag gymruimte aan de leerlingen van de middelbare school. Na 17.00 uur en in het weekend is de hal beschikbaar voor verenigingen en buurtsportactiviteiten.

Voor de kantine – ongeveer 200 vierkante meter – wordt een ‘flexibele, creatieve’ ondernemer gezocht, die ook wil samenwerken met de school (het Gezonde School-principe), het stadsdeel en de buurt. Daarom wordt in eerste instantie dichtbij gezocht, tussen bewoners en ondernemers op IJburg, ‘vanwege de verwachte bescheiden omzet en het maatschappelijk gerichte karakter van de beoogde exploitatie’. Maar ook belangstellenden van buiten IJburg zijn van harte welkom hun plannen in te dienen. Dat kan tot eind november 2012.

Meer informatie h.hilgers@oost.amsterdam.nl.

Lees ook:
‘Partijcongressen’ in het IJburg College (04-10-2012)
Komend schooljaar al tweede IJburg College (25-04-2012)