Nieuws

Tijdelijk in Blok 4: Lijbrandt Overstap Café

U vraagt zich wellicht af wat de twee bewegende billboards in de wijk doen? Dat is om u te bewegen naar café-restaurant Blok 4 te komen. Dáár zit de komende dagen Lijbrandt Overstap Café gevestigd. Deze glasvezelaanbieder van TV, internet en telefonie houdt er 26, 27 en 28 oktober van 16.00-22.00 uur open huis, om IJburgers ‘onder het genot van iets te eten en te drinken’ te informeren over de voordelen van glasvezel. Onder elke tien inschrijvingen wordt een 26 inch led-tv verloot.

Manager Fred Bon: “Lijbrandt verkoopt TV, internet en telefonie, maar alléén over glasvezel. Alles gaat digitaal tegenwoordig; HD TV, internet, telefonie. Het huidige netwerk van koper is dertig jaar oud, en heeft z’n beperkingen om al die data te transporteren. Glasvezel heeft alle capaciteit zodat je kunt genieten van het scherpste TV beeld en een razendsnelle internetverbinding.” Hij vervolgt: “Op IJburg wordt op dit moment een glasvezelnetwerk aangelegd. Daarom willen we ons juist nu graag aan de bewoners voorstellen. Lijbrandt levert verschillende abonnementen.” In het Overstap Café vertellen Fred Bon en zijn collega’s er graag alles over. Meer informatie op www.lijbrandt.nl/overstapcafe.

Foto, v.l.n.r.: Marijn van Ravels (Dutch Moving Billboards), Fred Bon (salesmanager Lijbrandt), Eline Prent (marketeer Lijbrandt) en Yuri Ferrgeau de St. Armand (Dutch Moving Billboards).