Nieuws

Tafel van Muiden breidt uit naar IJburg

De Tafel van Muiden opent een tweede vergaderlocatie in The Lighthouse aan de haven van IJburg: De Tafel van IJburg. Om de uitbreiding te vieren wordt op zaterdag 9 september in The Lighthouse het eerste exemplaar van het speciaal geschreven boek De Smaak van de Tafel overhandigd aan Marlies Wijhe, zakenvrouw van het jaar 2010. Ook wordt de winnaar van de Table d’Or bekend gemaakt.

Het concept op IJburg is gelijk aan het concept in Muiden. Mensen uit het bedrijfsleven, de politiek en de wereld van cultuur kunnen bij De Tafel terecht voor brainstormsessies en vergaderen. Maar ook voor – om nog eens wat te noemen – een lunch, een receptie, een boottocht of een overnachting. Zeven jaar geleden nam Lyanne de Kleine het initiatief tot De Tafel van Muiden. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een modern vergaderconcern, dat door een team van zeven vrouwen wordt bestierd.


De Smaak van de Tafel
De zeven vrouwen van De Tafel bundelden hun ervaringen en visie op ondernemerschap, kwaliteit, smaak en lef ook tot een boek: ‘De smaak van de Tafel’. Dit boek bevat recepten, tips over interessante evenementen en een planner, allemaal gecategoriseerd in hoofdstukken genoemd naar de zeven kleuren van de regenboog. Het eerste exemplaar wordt zaterdag 9 september om 17.00 uur overhandigd aan zakenvrouw van jaar Marlies Wijhe.


Table d’Or
Ook wordt dan – voor het eerst – de  ‘Table d’Or’ uitgereikt. “Deze onderscheiding komt toe aan een persoon of instelling”, aldus een woordvoerder van ‘De Tafel’, “die gaat voor kwaliteit en die een uitmuntende ondernemingsgeest heeft.” Wie de prijs wint, blijft tot 9 september geheim.