Sport

Sporten voor kinderen in een verloren uur

Bondscoach Louis van Gaal – en ambassadeur van de Stichting Spieren voor spieren – sprak er in de Wereld draait door afgelopen week heel bevlogen over. Tijd winnen voor kinderen met een spierziekte. Dat kan, zaterdagnacht om 3.00 uur. Dan gaat de klok een uur terug en is het opnieuw 2.00 uur. Als de wintertijd ingaat, wordt er voor de 20.000 Nederlandse kinderen met een spierziekte gesport. Louis van Gaal komt naar Amsterdam, en Motion3 doet mee. Jij ook?

Wintertijd Challenge
Wintertijd Challenge is een initiatief van Stichting Spieren voor Spieren. Ze wil mensen aansporen om in dat extra uur midden in de nacht een sportieve prestatie te leveren. Gezonde spieren die zich inzetten voor kinderen met een spierziekte. Op verschillende locaties in Nederland wordt in dezelfde nacht op hetzelfde tijdstip gesport.

Motion3 organiseert, in samenwerking met Life & Kicking, AHC IJburg en TC IJburg, in de nacht van 26 op 27 oktober een Lokale Wintertijd Challenge op IJburg. Je kunt deelnemen en kiezen tussen outdoor workout, spinning, tennis of hockey en op die manier geld inzamelen voor Stichting Spieren voor Spieren.

Meedoen
Om 23.30 uur wordt er verzameld bij Motion3, waar tot 1.00 uur een oppeppend programma is. Na een gezamenlijke warming-up gaan de deelnemers naar de diverse locaties (tennisclub, hockeyclub, Life & Kicking), waar om 2.00 uur de sportactiviteiten starten. Die om precies 2.00 uur ook weer afgelopen zullen zijn…
Meedoen kost €15. Daarnaast moeten deelnemers via een persoonlijke sponsorpagina ten minste €50 sponsorgeld bijeensprokkelen voor de Stichting Spieren voor Spieren. Zie www.motion3.nl en www.wintertijdchallenge.nl, of mail info@motion3.nl.