Nieuws

Sponsorloop en benefietavond in de haven

Er bivakkeren drie dj’s in het Glazen Huis in Leiden, maar ook IJburg doet mee aan Serious Request. Velen zetten zich al in voor het goede doel en op vrijdag 23 december organiseert Simone Guikema, coach van Running Mamas, nog een actieve actie. Dan is er namelijk een sponsorloop: tussen 20.00–21.00 uur zoveel mogelijk rondjes van 500 meter rennen. Aansluitend het hoogtepunt: een benefietavond in N.A.P.

“Precies wat er nog ontbrak aan de actie,” zegt Sandra Sprott, initiatiefneemster van IJburg for Serious Request. “Langs de uitgezette route zullen dj’s de lopers met hun muziek stimuleren. Voor ieder gelopen rondje ontvangen deelnemers een stempel op hun kaart, die ze ontvangen als ze zich aanmelden.” Na afloop is er de mogelijkheid van douchen bij sportschool Life & Kicking. En moet je je melden bij het stempelloket. Daar wordt uitgerekend hoeveel je hebt opgehaald, krijg je een Goody Bag en wordt het bedrag meteen geïncasseerd. Want de volgende dag al moet de totale IJburg-opbrengst naar Leiden worden gebracht, naar het Glazen Huis.

Benefietavond
Aansluitend bij N.A.P., voor lopers en enthousiastelingen, een benefietavond. Vanaf 21.00 uur livemuziek, dj’s (Ruben van der Meer, om er maar eens een te noemen), de hele avond voor het goede doel je lievelingsnummers aanvragen. Ook zijn er optredens van Nicole Bus, Sherry Dyanne, Parrish Black en Mario (nog altijd bekend van zijn optreden bij het Van den Dobbelsteen-huwelijk, exact twaalf en een half jaar geleden).

Aanmelden sponsorloop: info@sprottje.com, officiële actiepagina: www.kominactie.nl/ijburg_for_serious_request.

Alvast een zweempje Parrish Black? Klik.