Nieuws

Spinning marathon steunt dove kinderen

Zondag 11 april is er bij sportschool Life & Kicking een vijf uur durende spinning marathon, ‘Still Spinning’ genaamd. Deelname kost 10 euro per fiets; inschrijven kan bij Life en Kicking. De opbrengst van het evenement gaat naar de jeugdafdeling van de Koninklijke Nederlandse Doven Sport Bond (KNDSB).

Initiatiefneemster en spinning instructrice bij Life & Kicking Mascha Venderbosch kwam op het idee nadat ze zelf zes maanden geleden een spinning marathon bijwoonde. “Ik dacht: dat wil ik ook organiseren. Maar dan moet de opbrengst wel naar een goed doel gaan. Ik heb zelf een dove zoon en daarom dacht ik meteen aan de KNDSB. Deze bond wordt niet door de overheid gesubsidieerd. Ze zijn compleet afhankelijk van sponsors en giften. De bond is enthousiast over het idee en wil het bij elkaar gespinde bedrag besteden aan jeugd.”

Tijdens de marathon zijn er doventolken aanwezig. Verderbosch hoopt dan ook dat er veel doven en slechthorenden mee komen doen. Life & Kicking ondersteunt het initiatief van harte, omdat de sportschool als doel heeft sporten voor iedereen toegankelijk te maken. 

Still Spinning
zondag 11 april
10.00 – 15.00 uur
10 euro per fiets
Aanmelden jeffreysteenman@gmail.com