Nieuws

Sioux Indianenchief Phil Lane Jr. in Magnetico

Een spiritueel weekend in Magnetico. Tussen 13 en 15 december bezoeken Hereditary Chief Phil Lane Jr. en Jon Ramer de plek op Zeeburgereiland. Chief Phil Lane Jr. is als ouderling verbonden aan de Ihanktonwan Dakota en Chickasaw indianenstam. “Het is een bijzondere buitenkans,” zegt eigenaar Jesse Limmen, dat hij zijn energie en wijsheid met ons komt delen.”

Belangrijk onderdeel van het bezoek is de vertoning van de film The Shift of Ages. Deze film met Chief Phil Lane Jr. en Don Alejandro Cirillo Perez Oxlaj (Wandering Wolf) gaat over het bijeenkomen van het mannelijk en vrouwelijk principe the reunion of the eagle and the condor, een profetie van de Noord- en Zuid-Amerikaanse inheemse volkeren over de huidige ontwikkelingen in onze samenleving op aarde.

Drie dagen is er een programma rond de chief, laat hij je zien hoe mensen de veranderingen in zichzelf kunnen ervaren. Hij doet dit door middel van sharings, reünie, dialoog, soul voice, dans en een Sacred Pipe Ceremony op zaterdag 14 december.

Chief Phil Lane Jr. is wereldwijd een inspiratiebron. Hij spreekt over inheemse rechten, deelt zijn eeuwenoude wijsheden en zet zich met hart en ziel in voor de heling van zijn eigen volk en de wereldgemeenschap.

Magnetico wil behalve een café-restaurant ook ontmoetingsplaats zijn voor de creatieve geest.

Zie voor meer informatie, deelnemen en het programma www.magnetico-s114.nl en Facebook.

Lees ook:
Rode loods wordt duikboot, Magnetico op Zeeburgereiland (03-06-2013)