Nieuws

Roeiend langs de kunstwerken van Amsterdam Light Festival

Doe het eens roeiend, met z’n vieren in een echte C4 – met officiële stuurman – van Roeicentrum Berlagebrug. Want het is misschien wel de mooiste manier om Amsterdam Light Festival te zien. En de Amstel. En de grachten.
Het is ook de actiefste manier. Windje mee heen, golfjes kabbelend tegen de boeg. Een ‘stuur’ die je paniekloos langs rondvaartboten en sloepen begeleidt. ‘Go’, roept ze en daar ga je in die flow. Lichaam, armen en riem en bewegen. ‘Sloom naar voren, hard naar achteren’. Dat is het devies van onze stuur en precies goed. Want terug hebben we de wind tegen en dan is die gezamenlijke benenkracht wel nodig.

Het festival is prachtig vanaf het water, de buitenlucht heerlijk (koud hebben we het geen moment gehad) en het roeien opwindend (altijd beducht zijn op die snoek…). Roeien langs Amsterdam Light Festival, we kunnen het iedereen aanraden.

Roeicentrum Berlagebrug, ook voor beginners, nog tot en met 27 januari.

Een van de vele kunstwerken op de route Eerst even oefenen in 'de bak' Moe maar voldaan Roeiend langs de kunstwerken van Amsterdam Light Festival Sommigen voelen zich na afloop zelfs onoverwinnelijk Startpunt, Roeicentrum Berlagebrug Voorbereidingen in het clubhuis Roecentrum Berlagebrug