Nieuws

Roaring Twenties Night ‘La Dietrich’

Roaring Twenties Night; een speciale nachtclub dinnershow ‘La Dietrich’ op 29 januari in Blijburg. La Sirène presenteert the pocket size Marlene Dietrich, begeleidt door pianomaestro Eric Lensink met oogstrelende en verrassende filmbeelden uit de epoque van Dietrich. Een verblindend mooie avond in jaren twintig stijl; een reis van Berlijn naar Hollywood, Londen en Parijs met de magie van diva La Dietrich en haar ‘bedroom eyes’.

Haar repertoire, films, foto’s en liefdesleven komen tot leven in Blijburgs Dinnershow . Dresscode wordt beloond! Welkom vanaf 19.00 uur, showtime om 19.30 uur. Entree (inclusief dreigangendiner) € 39,50. Lees meer op www.blijburg.nl en www.blondenblauw.nl.

Marlene Dietrich (1904-1992), niet zomaar een filmster. De in Duitsland geboren diva was door haar sexy uitstraling, bijzondere stem en opvallende persoonlijkheid een van de iconen van de 20e eeuw. Beroemd in de oorlog weigerde ze voor de Nazi;s op te treden. Ze werd Amerikaans staatsburger en raakte bevriend met beroemdheden als Mae West en Ernest Hemingway. Een relatie had ze met (ook onder anderen) John F. Kennedy. Grote bekendheid krijgt ze met haar rol als revuezangeres Lola in de film Der blaue Engel, met het lied Ich bin von Kopf bis Fuß auf Liebe eingestellt. Na haar Hollywood carrière trad Dietrich tot in de jaren ’70 op als zangeres.