Nieuws

Pannenkoekenhuis en ijssalon in de haven

De haven krijgt er een zonnig terras bij. Roel en Dylan, eigenaren van café-restaurant N.A.P. aan diezelfde haven, beginnen verderop aan de kade een pannenkoekenrestaurant en ijssalon. Naar verwachting in september gaat de zaak open.

In het pand aan de Krijn Taconiskade nummer 404-406 – waar voorheen een minder succesvol Italiaans eethuis gevestigd zat – wordt al flink verbouwd. Roel Geijsen: “De inrichting wordt compleet anders. We denker er een bloeiende zaak van te kunnen maken, met uiteraard pannenkoeken voor kinderen en een aanvullende kleine kaart waarop bijvoorbeeld een sateetje en een steak friet prijken.” Ook voor een simpele lunch kun je er aankloppen. Het ijs, “echt goed schepijs”, komt uit Weesp.

Geijsen noemt het zonde dat zo’n mooie plek aan de kade in de haven zomaar leegstond. “Voor ons is dit precies de goede tijd, we zijn wel toe aan een nieuwe uitdaging.”

Het nieuwe pannenkoekhuis met ijssalon – over de naam wordt koortsachtig nagedacht – zal straks in eerste instantie geopend zijn van 12.00-20.00 uur. Je kunt er ook terecht voor onder meer kinderfeestjes en zaalhuur.