Nieuws

Open Tent Festival met muziek en theater

Alle Amsterdammers zijn welkom op Camping Zeeburg. Om deze gastvrijheid te benadrukken, staat het kampeerterrein zaterdag 13 en zondag 14 juni open voor buren én buitenlui. Het is dat Open Tent Festival.
Kamperen is dan gratis, en er is beide dagen live muziek en theater. Workshops worden gegeven door Jeugdtheaterschool Theatraal IJburg en het naastgelegen IJmeer kan peddelend worden verkend met een kano of op een SUPboard.

Ook voor kinderen zijn er theatervoorstellingen en -workshops door Jeugdtheaterschool TIJ. Het café-restaurant steekt om 17.00 uur de BBQ aan. Je kunt gezellig mee eten onder het genot van live muziek door singer-songwriters en de Imposters. De toegang is gratis.

Gratis Nachtje Zeeburg
Wil je dat weekendje in een tent op Camping Zeeburg? Wie het eerst komt, wie het eerst maalt…. Reserveren via info@campingzeeburg.nl.

Programma

Zaterdag 13 juni

14.00 uur
Theatervoorstelling ‘de Praatbak’ door theatergroep Blokkendoos.
In deze voorstelling zie je dat communicatie en het daarbij horende miscommunicatie van alle tijden is en niet pas is ontstaan bij de mobiele telefoon. En dat alle manieren die we tegenwoordig gebruiken als middel voor communicatie ergens zijn ontstaan en een geschiedenis hebben…

14.30 en 17.00 uur
Theaterworkshops voor kinderen en jongeren van 4 jaar tot 14 jaar
Olv theatermakers Desiree van Haaren en Merel Broeders : inschrijven ter plekke vòòr 13.00 uur.

17.00–21.00 uur
BBQ met live muziek door singer/songwriters Bram Wassink – Danielle Schel – Anke Kuijpers.

21.00 uur
The Imposters, 5-koppige coverband.

21.30 uur
Nachtelijke kanotocht, voor iedereen van 13 jaar en ouder. Kanoën onder de sterren en genieten van de rust op het water. Grijp je kans voor onze nachtelijke kanotocht olv kanovereniging IJburg. Voorwaarde deelname: goed kunnen zwemmen, zwemvest aan en lampje op je hoofd. Schrijf je in via info@campingzeeburg.nl.

Zondag 14 juni

10.00 uur
Theatervoorstelling ‘Cupido’ door Desiree van Haaren voor jong en oud(er). Geheel in het rood gekleed stort zij met een grote rode koffer en veel lawaai vlak voor het publiek op aarde. De Engel der Liefde is ontslagen en moet van het een op het andere moment leren mens te zijn. Dat blijkt helemaal niet zo gemakkelijk en al die ‘gevoelens’ die erbij komen… maken het alleen maar ingewikkelder.