Nieuws

Ontmoeting 55-plussers

Voor de 55-plussers van IJburg is het best lastig om leeftijdsgenoten te vinden in die wijk. Dat vinden althans Marianne en Lenny, twee vijfenvijftigplusdames dus, die er overigens met heel veel plezier wonen. Daarom organiseren zij op donderdag 5 april om 17.00 uur een ontmoeting op Steigereiland voor de 55-plussers uit hun buurt.

Marianne, ook oprichtster van kanovereniging KOIJ: “We wonen op IJburg, zonder kinderen. Dus wat mis je dan? De mogelijkheid om te ontdekken welke spontane en nieuwsgierige mensen er allemaal wonen op IJburg. We zijn benieuwd wat hen beweegt, wat ze doen, welke boeken ze lezen en films ze zien, welke sporten ze leuk vinden, noem maar op. Aan de hand van deze eerste ontmoeting ontstaat hopelijk een spontaan groepje, met wie we in een bepaalde regelmaat iets bijzonders kunnen doen.”

Bijeenkomst voor 55+ IJburgers
Donderdag 5 april, 17.00 uur, James Bradleystraat 34b, Steigereiland. Heel graag even aanmelden via marianneboer@gmail.com, ‘zodat we weten hoeveel spontane mensen er komen’. De kosten (inkoop wijntje en een hapje) worden gedeeld.