Nieuws

Noordkaap Challenge, handen op het stuur voor Serious Request

Op maandag 8 december geeft Giel Beelen op 3FM ‘live on air’ het startschot voor de Noordkaap Challenge, gereden voor Serious Request. 3FM-er Lex Uiting, DJ en acteur Ferri Somogyi en actrice en presentatrice Kimberley Klaver cruisen met vijfendertig andere teams mee naar de Noordkaap.

De 82 deelnemers trotseren extreme kou en gevaarlijke ijswegen, zien dagenlang de zon niet opkomen en jagen op het Noorderlicht. Onderweg voeren de teams en de BN’ers coole, heftige en bizarre opdrachten uit voor het goede doel. Niets is hen te koud! Na het ‘aantikken’ van de Noordkaap koerst de karavaan direct naar het Glazen Huis in Haarlem. Met als doel een zo groot mogelijke cheque voor Serious Request te overhandigen aan de 3FM DJ’s.

De Noordkaap Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor én deelnemer Justlease.nl en Terberg Leasing B.V. De bedrijven maken zich sterk om tijdens de Challenge zoveel mogelijk geld op te halen voor de stille ramp van het Rode Kruis.

De start van de Noordkaap Challenge 2014 is op maandag 8 december om 06.45 uur vanaf de 3FM Studio op het Mediapark in Hilversum. In de uitzending van Giel Beelen is dit live te volgen. Op zaterdag 20 december is de finish bij het Glazen Huis in Haarlem gepland.

Wil je de challenge volgen, meer info? www.noordkaapchallenge.com.

Ook in Oost vindt een actie plaats voor Serious Request,  langzaam maar zeker wordt daar toegewerkt naar de finaleavond in NAP aan de haven.