Nieuws

Nieuwe HEMA-winkel 1e Van Swindenstraat opent 22 februari

Op donderdag 22 februari om 10.00 uur opent HEMA een nieuwe winkel op de 1e Van Swindenstraat. De winkel telt ruim 300 vierkante meter met het vertrouwde HEMA-assortiment. Met deze nieuwe winkel versterkt HEMA haar aanwezigheid in de buurt en hebben bewoners een HEMA dicht bij huis. 

Deze HEMA heeft alles in huis voor de dagelijkse behoeften, zoals textiel voor het huishouden, beautyproducten, mode, bureauartikelen en een uitgebreid aanbod aan huishoudproducten, feestartikelen en een vernieuwd assortiment van food-producten en dranken. Klanten vinden er gemakkelijk hun weg, kunnen eenvoudig afrekenen bij onder andere de zelfscankassa en natuurlijk is er extra aandacht voor duurzame producten.

De HEMA-medewerkers staan zes dagen per week van 9.00 tot 18:00 klaar voor de klanten. Op zaterdag tot 17.00 uur en vrijdagavond is de winkel ook in de avond geopend tot 20.00 uur.

Bij de opening van de winkel op donderdag 22 februari worden de eerste klanten verwelkomd met enkele leuke acties. De eerste 200 klanten ontvangen een gratis pak heerlijke stroopwafels. Daarnaast hebben we een speciale 1+1 gratis aanbieding op ons 0,0 borrelassortiment, zodat je dubbel kunt genieten van je favoriete drankjes. Voor alle koffieliefhebbers hebben we een deal: onze premium koffiebonen, normaal geprijsd op €10,75, zijn nu verkrijgbaar voor €6,50Bij besteding vanaf €20,-.  Ontvangen klanten een gratis HEMA-shopper, We hebben er 700, dus wees er snel bij. 

Machiel Lagerweij, Chief Operations Officer HEMA: “Ik ben bijzonder trots dat er weer een nieuwe en moderne HEMA wordt geopend in Amsterdam. Zodat er voor de bewoners in de omgeving van de 1e Van Swindenstraat een HEMA echt dichtbij is. Het zal klanten direct opvallen dat de winkel niet alleen eenvoudig en logisch is ingedeeld, maar ook dat de winkel een frisse, gezellige en duurzame uitstraling heeft. Vol met mooie, praktische en goede producten die langer meegaan, uiteraard voor een scherpe prijs.”