Nieuws

Natural Yoga op strand Blijburg

Deze zomer wordt er – net als vorig jaar – yoga in de buitenlucht gegeven op strand Blijburg. Natural Yoga verzorgd de lessen, maar wil ook goeds doen voor de wereld. Voor iedere deelnemer aan een yogales wordt daarom een euro gereserveerd voor Green School op Bali. “We willen dat mensen ervaren dat duurzaamheid vanzelfsprekend kan zijn. Yoga in de natuur is een heerlijke manier om tot dat besef te komen,” aldus de organisatie.

Natural Yoga brengt in samenwerking met tien yogadocenten de hele zomer door iedere dag yogalessen in de parken en op de stranden in en rond Amsterdam. De organisatie had vorig jaar een flitsende start. Met drie docenten en ruim 1.000 deelnemers werden 1.750 bomen gedoneerd aan het regenwoud in Brazilië. Dit jaar ligt de focus op Green School. Op deze school leren kinderen – naast de normale vakken – hoe een toekomst te creëren in harmonie met de natuur. Natural Yoga wil deze zomer 5.000 euro bij elkaar te sparen voor Green School.

 

Aanmelden voor de lessen of workshops kan via www.naturalyoga.nl. Het project begint 30 mei en wordt zaterdag 24 september afgesloten met het Global Mala festival op Blijburg. Wil je ook een bijdrage leveren? Kijk op www.naturalyoga.nl voor een overzicht van de activiteiten.