Oost in Bedrijf

Motion3 officieel sponsor van hockeyclub AHC IJburg

Hockeysticks, hockeyschoenen en hockeyballen waren er al, maar nu is bij sportwinkel Motion3 ook – exclusief – het clubtenue van AHC IJburg verkrijgbaar. Een gemak, want de winkel ligt op een steenworp afstand van de club in het Diemerpark.

Het tenue bestaat nog uit een rokje, shirt en sokken in de clubkleuren. Maar ondertussen wordt gewerkt aan een sponsorcontract met een sportmerk (ja, verrassing). Begin volgend jaar wordt dan als het lukt een uitgebreide lijn van AHC IJburg-kleding gepresenteerd. Denk maar aan een trainingspak, een regenjack, een capuchontrui, een officieel uittenue en accessoires.

Motion3 breidt de komende tijd het hockeyassortiment verder uit met bijvoorbeeld de merken Adidas en Osaka. Het is mogelijk om op een kunstgrasmat bij de winkel sticks uit te proberen. Leden van AHC IJburg krijgen 10% korting op hockeyaankopen bij Motion3. Bovendien, om de samenwerking te vieren, geldt tot en met 17 oktober een korting van 20% op alle hockeytassen en sticks. Zie ook www.motion3.nl.