Nieuws

Tom Sebastian komt naar Oostpoort

Op zondag 28 september is er een Fashion, Lifestyle en Food-feest in Oostpoort. Tom Sebastian geeft mode- en beautyadvies, ondernemers presenteren zich op een foodmarkt en voor kinderen zijn er leuke activiteiten.
Op een podium tonen de winkels van Oostpoort hun nieuwe collecties en vertellen hier iets over. Tom Sebastian geeft op basis hiervan advies en laat zien hoe make-up en haardracht erbij gecombineerd kunnen worden. Twee aanwezige visagisten en haarstylisten passen het door Sebastian gegeven advies ter plekke toe bij bezoekers.
Op de foodmarkt presenteren de diverse horecagelegenheden zich met proeverijen, aanbiedingen en producten. Voor kinderen zijn er onder meer popcorn, trampolines, een stormbaan en poppenkast.
De activiteiten vinden plaats tussen 12.00 en 16.30 uur, toegang is gratis. Meer info beleefoostpoort.nl.

Oostelijk deel Oostpoort in aanbouw
Intussen gaf Thijs Reuten dinsdag 16 september gaf het startsein voor de bouw van het oostelijk deel van de nieuwe wijk. Tussen de Polderweg, de Ringvaart en het Paradijsplein worden nog eens 23 eengezinswoningen en 72 appartementen gebouwd. Ook wordt het voormalige dierenasiel gerenoveerd en gereedgemaakt voor horeca.