Open Haven Festival

Marktkraam huren tijdens Open Haven Festival

Op 22 april aanstaande vindt rondom de haven van IJburg het Open Haven Festival plaats, traditiegetrouw in het weekend dat de sluis zomeruren gaat draaien. Ondernemersvereniging De Parel van Amsterdam organiseert het evenement met muziek, gezelligheid en een uitbundige braderie. Watersportvereniging IJburg zorgt voor spektakel op het water. Voor de markt kun je een kraam huren.

De Parel van Amsterdam staat voor het creëren van een beter ondernemersklimaat op IJburg, betere communicatie tussen ondernemers onderling en met de gemeente. De vereniging fungeert ook als platform voor het organiseren van evenementen en activiteiten op IJburg. Om samen sterk te staan hoopt het bestuur dat zoveel mogelijk IJburgse ondernemers lid worden. Dan krijg je zeggenschap in alles wat door de ondernemersvereniging wordt georganiseerd.

Heb je vragen over de Parel of het Festival, wil je lid worden, of wil je een kraam reserveren, mail dan naar parelvanamsterdam@gmail.com of loop even langs bij DOK48 en vraag naar Michiel.

Lees ook:
22 april: Open Haven Festival IJburg (23-03-2012)
Sfeerimpressie van het Festival in 2011