Nieuws

Magneet voor kinderen in Paradiso

Na het succes van Magneet Kids op de zondagmiddagen tijdens Magneet Festival, is er als voorproefje op zondag 14 april een speciale Magneet Kids Go Paradiso. Met vermaak in de kelder en in de grote zaal, maar ook op de bühne. Kinderen die willen zingen of dansen, zijn van harte uitgenodigd hun kunsten te tonen. Kind is koning deze middag.

Artificial Happiness maakt muziek en De Feesttantes serveren hapjes en schminken erop los. De Liedjestovenaar zingt en speelt met de allerkleintjes de première van hun nieuwe muzikale theatervoorstelling. Voor de allerkleintjes is er in de kelder een voorleespodium gebouwd. Kinderboekschrijfster Sanne Bakker leest daar voor uit eigen werk.

Optreden op het Magneetpodium kan door de kinderen zelf. Een liedje zingen, een dansje doen, alleen of met een hele groep, alles mag. De draaitafels staan ook open, wie zijn eigen muziek meeneemt, mag dit opzetten. Er kan ook nog geknutseld worden en er zijn workshops van Youth Food Movement.

Ondertussen is de ideeënbox voor Magneet Festival op Zeeburgereiland (elk weekend tussen 23 augustus en 15 september) keihard geopend. Hoe het werkt mag inmiddels bekend zijn: Kunstenaars, muzikanten en andere creatieven kunnen hun acts indienen via magneetfestival.nl. De leukste en creatiefste uitvoerbare ideeën krijgen een plek in de programmering.

Magneet Kids Go Paradiso, zondag 14 april, 14.00–17.00 uur, Paradiso Weteringschans 6. Voorverkoop via website á €7,50 voor kinderen, ouders gratis entrée. Zie ook Facebook event en www.magneetfestival.nl.

Lees ook:
Kom maar op met je Magneet Festival-ideeën (30-03-2013)