Nieuws

Loop de AV’23 MeerMarathon

Op zaterdag 28 augustus is er volop actie op en rond de atletiekbaan van AV’23, achter park De Meer (voormalige Ajax stadion) in Amsterdam Watergraafsmeer. Die dag wordt voor de derde keer de MeerMarathon gehouden; een loopevenement verdeeld over 10 rondjes, elk van 4,2 km op en door de naaste omgeving. Een test voor je conditie, want stoppen kan wanneer je wilt.

Je kunt meelopen door je in te schrijven voor de hele- of de halve marathon. Elke 4,2 km kom je weer terug op de atletiekbaan en kun je naar behoefte stoppen. Een ideale manier om je conditie te testen of deze dag als duurloop in te lassen. Is wandelen meer jouw ding, dan ben je ook hartelijk welkom om mee te lopen.

Estafette
Het is ook mogelijk als groep (van 2 tot 10 deelnemers) mee te lopen in de MeerMarathon estafette. Ieder loopt daarin één of meer rondjes naar keuze, als je in totaal maar òf de hele òf de halve marathon loopt.


De start is om 14 uur; de limiet is 5 uren. Inschrijven van individuele- en estafettelopers vindt plaats op de baan tussen 12.00 – 13.45 uur. Voor individualisten is de prijs € 8,00 p.p.; estafettelopers betalen  € 6,00 p.p.
Zie voor meer informatie: www.meermarathon.nl