Nieuws

Livemuziek, sport op tv en 25 Amsterdamse biertjes op de kaart

Café-restaurant Zeeburg staat dan misschien op de camping, maar is er echt voor de hele buurt! Het terras is prachtig, zonnig, gezellig en de keuken biedt alles wat je maar wilt – van fijne bieren en hapjes tot smakelijke hoofdgerechten en desserts. En dat allemaal midden in de natuur, op een steenworp afstand van de straten van Oost.

“Het lijkt ons zo leuk als de buurt komt buurten”, zegt een medewerker van de camping. “Hier heerst een buitengevoel, en dat op vijf minuten van de stad en IJburg.” De kaart is de moeite waard, zegt ze. “We hebben zelfs twee veganistische hoofdgerechten op het menu. Daarvan wil ik nu de Dutch Weed Burger tippen: een 100% plantaardige burger op basis van zeewier, van een Amsterdams bedrijf. Een echte zee-burger dus.”

Vers staat hoog in het vaandel in de Zeeburgse keuken, er zijn huisgemaakte frietjes en het vlees komt van slagerij Kaddour (halal en biologisch). “Verder hebben we dit seizoen, onder veel meer, handgemaakte ravioli van Pasta e Piadine uit Amsterdam en heerlijke verse hamburgers. Maar je kunt ook kiezen uit een aantal spannende desserts, zoals chocolade-colataart.

Café-restaurant Zeeburg heeft nog een troefkaart in handen, want naast fris en lekkere sapjes, staan er ook vijfentwintig Amsterdamse biertjes op de kaart. Er zijn spelletjes te doen en er is een pooltafel. Voor kinderen zijn er de speeltoestellen en geitenboerderij, om nog maar eens wat te noemen. “Met zoveel ruimte kunnen zij zich bijna niet vervelen.”

Sport op tv
Het café-restaurant is zeven dagen per week geopend. Alle EK-wedstrijden zijn nu live te zien. Er treedt regelmatig een bandje op en dit jaar kun je elke maand komen salsadansen. De ruimte is ook te huur voor feestjes en partijen. “Restaurant Zeeburg is open voor iedereen, campinggasten én Amsterdammers. Kom gezellig een keer langs om te genieten van de relaxte sfeer!”

Café-restaurant Zeeburg ● Zuider IJdijk 20 ● www.campingzeeburg.nl ● 020-6944430

Ideale feestlocatie
Zoek je een locatie voor een bijzonder feest? Nodig jouw vrienden, familie en collega’s uit voor een spetterende verjaardag, een muzikale bruiloft of bedrijfsetentje. Met of zonder catering. Binnen of buiten. Alles is bespreekbaar. Het café-restaurant kan net zo makkelijk tot dé plek voor jouw feest worden omgetoverd.