Nieuws

KinderVilla Actie: Voor elkaar, met elkaar

De kinderopvangbranche kent een terugloop in aantallen kinderen vanwege de economische situatie en de nieuwe regelgeving voor de vergoedingen in de kinderopvang. Net als alle andere kinderopvangorganisaties heeft KinderVilla IJburg daar helaas ook mee te maken. Het is gelukkig nog steeds een gezond bedrijf en gaat daarom volop door met het organiseren van leeftijdsgerichte activiteiten voor kinderen. KinderVilla, met drie locaties op IJburg voor dagopvang en naschoolse opvang, vindt het tijd om de buitenwereld actief kennis te laten maken met haar werkwijze.

Van 11 tot en met 22 maart worden daarom de ‘KinderVilla Stuif ’s in Weken’ georganiseerd. Tijdens deze weken kunnen nieuwsgierige ouders met hun kinderen gratis meedoen met de activiteiten op die dag, om zo de werkelijke KinderVilla-sfeer bij de dagelijkse gang van zaken te proeven.

Voor de dagopvang is de Stuif ’s in Week gepland van 11 tot en met 15 maart. De dagelijkse activiteiten zijn van 10.15-11.30 uur en van 15.00-16.00 uur.  De NSO Stuif ’s in Week vindt plaats van 18 tot en met 22 maart. Op maandag, dinsdag en donderdag zijn  de activiteiten van 15.30-17.00 uur. Op woensdag en vrijdag van 14.30-16.30 uur met een gratis introductie workshop.

Zie voor meer informatie www.kindervilla.com.

Advertorial