Nieuws

Kerstnachtviering ‘voor IJburg en door IJburg’

Zaterdagavond 24 december vindt op IJburg een kerstviering plaats. Je kunt dan onder meer mooie verhalen horen en een kindervoorstelling zien. En kerstliedjes zingen natuurlijk. Voor de liefhebbers is er na afloop koffie, thee en chocolademelk in De Binnenwaai. De kerstviering is van 19.00 tot 20.15 uur in het Centrum voor Vrije Tijd aan het Ed Pelsterpark. De koorrepetities voor kinderen en volwassenen beginnen op 13 november.

Meezingen in het (kinder)koor
“Voor IJburg begint Kerstmis op 13 november,” zegt dominee Rob Visser. Want voor de gelegenheid wordt er een koor én een kinderkoor geformeerd. Iedereen kan meedoen. Het repertoire omvat moderne kerstliedjes en klassiekers. De eerste repetities, voor zowel de kinderen als voor volwassenen, zijn op 13 november.

Gelegenheidskoor
Repetitiedagen: 13, 20 en 27 november en 11 en 18 december van 20.00 uur tot 21.30 uur in de Binnenwaai. Het koor, onder leiding van Jan Marten de Vries, wordt begeleid door een orkest van muzikanten uit IJburg. Aan de piano zit Elena Manevska. Aanmelden (niet verplicht) via janmartendevries@hetnet.nl of 06-28419684.

Kinderkoor
Iedereen die tussen de 8 en 12 jaar is kan zich aanmelden. De eerste keer oefenen is op dinsdagmiddag 13 november tussen 16.00 en 18.00 uur in de Binnenwaai. Meer info en aanmelden (niet verplicht): info@kerkopijburg.nl. In samenwerking met jeugdtheaterschool Theatraal IJburg worden onderdelen van het programma ingevuld met liedjes en acts van kinderen.

Hulp bij op- en afbouwen
Natuurlijk kan de organisatie de hulp van vrijwilligers goed gebruiken. Wil je helpen versieren of afbouwen: je bent van harte welkom in het team. Meer info en aanmelden: info@kerkopijburg.nl.