Sport

Karateschool opent deuren op IJburg

Karateschool Fightin’ Nabil start op 3 november met karateles op IJburg. Elke maandag (17.00-18.00 uur) en zaterdag (15.30-16.30 uur) zijn er trainingen voor kinderen vanaf 4 jaar in het Centrum voor Vrije Tijd aan het Ed Pelsterpark. De club opent daarmee haar tweede vestiging in Amsterdam. Sinds 2010 verzorgt de Karateschool al karatelessen in Amsterdam Osdorp. Zaterdag 3 november vanaf 15.00 uur is de feestelijke opening in het CvT.

Sinds de oprichting van Karateschool Fightin’ Nabil in 2010 ziet initiatiefnemer Nabil Ou-AissaOu-Aissa de populariteit van de karatesport onder de jongste jeugd toenemen. “De plezierige spelvormen leren kinderen niet alleen de technieken van het karate, ze leren ook de strakke discipline, de etiquette en het respect voor elkaar. Dat zijn belangrijke maatschappelijke waarden waar ook ouders zich mee identificeren.”

Naast het reguliere trainingsprogramma en de halfjaarlijkse examens organiseert de Karateschool allerlei in- en externe activiteiten voor leden, zoals de Vanencompetitie en clubkampioenschappen en gastlessen door (inter)nationale topkarateka’s.

In november kunnen belangstellenden vanaf vier jaar vier weken gratis aan de lessen meedoen, in gymkleding. Meer info: www.fightinnabil.nl.