Nieuws

INSIDE DESIGN 2011 naar IJburg

Op IJburg vindt in september een groot designevenement plaats: Inside Design Amsterdam. Het tijdschrift ELLE Decoration, organisator van evenement, maakte dit begin april bekend. Verschillende locaties, van winkelruimtes tot woningen, staan een lang weekend in het teken van design, presentaties en installaties.

Bij Inside Design Amsterdam draait het geheel om het interieur. Jong talent, academies, musea en gevestigde merken presenteren zich door ieder hun eigen ruimte in te richten. De afgelopen jaren werden zo telkens in meer dan veertig ruimtes de nieuwste producten en ontwikkelingen op het gebied van design geshowd.

Inside Design Amsterdam vindt voor de achtste keer plaats. Dit jaar voor het eerst op IJburg. “Het karakter van deze wijk past perfect bij de opzet van het evenement,” aldus eventmanager Martien Koning. “Hier wonen mensen die houden van interieur en design. Dat blijkt bijvoorbeeld wel uit de opvallende architectuur.”

In samenwerking met marktmeester Stef Spigt, Hanneke Bouma van creatief bureau MOSES en enkele vastgoedpartijen zijn er al een aantal speciale locaties geselecteerd voor de belangrijkste presentaties en activiteiten. Welke dat zijn? Dat wordt in de loop van de komende maanden bekendgemaakt. Onder meer in de Brug. Ook over de deelnemers komt u later meer te weten.

Koning: “Wij zien een prachtige samenwerking tegemoet, graag ook met lokale ondernemers. We hopen de exposanten en bezoekers, maar zeker ook de bewoners van IJburg een prachtig evenement te kunnen bieden.”


Inside Design Amsterdam 2011

Vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 september 2011
10.00–18.00 uur.
www.insidedesign.nl