Nieuws

Infomiddag over zorg in de Flexbieb

Er is dit jaar veel veranderd in de Nederlandse zorgsector. IJburg heeft mensen die zorg nodig hebben behoorlijk wat te bieden, zoals mantelzorg, artsen, geestelijke gezondheidszorg, opvang en jeugdvoorzieningen. Maar is alle zorg ook vindbaar? Weet iedereen waar hij of zij recht op heeft? En wat het kost? Donderdag 19 november is er informatiemiddag in de Flexbieb. Dan wordt ook het ‘offline’ infopunt IJburg gelanceerd.

De bijeenkomst is voor iedereen die zorg nodig heeft of zorg wil bieden, maar ook voor andere belangstellenden. De Flexbieb organiseert de middag samen met stadsdeel Oost, experts van de gemeente Amsterdam, Stadsdorp IJburg, het Huis van de Wijk en zorgaanbieders.

De Flexbieb fungeert voortaan als infopunt IJburg. Iedereen die vragen heeft over voorzieningen in de wijk kan hier terecht.

Beknopt programma:
– Informatie en vragen over de zorg op IJburg
– Toelichting op en vragen over het Huis van de Wijk (http://huisvandewijk.halloijburg.nl/)
– Lancering Infopunt IJburg.

Onder anderen Nevin Özütok (portefeuillehouder Sociaal en Zorg van stadsdeel Oost), Danielle Veljkovic (kwartiermaker Wijkzorg Amsterdam), Jette Bolle (afdeling Zorg Amsterdam), Jeroen van Kemenade (Huis van de Wijk) en Evelien de Roos (Stadsdorp IJburg) zijn 19 november aanwezig.

De bijeenkomst duurt ongeveer tot 17.00 uur, de toegang is gratis. Flexbieb, Talbotstraat 46, www.flexbieb.nl.
Meer over de Flexbieb.
Special van de Brug over Zorg in Oost.