Oost in Bedrijf

‘Iedereen welkom tijdens opening op 8 februari’

IJburg heeft er ruim duizend vierkante meter splinternieuwe sportschool bij. Met de nieuwste apparaten en aparte ruimten voor spinning en groepslessen. Bedrijfsleidster Marieke Dolman: “Iedereen is van harte welkom tijdens de officiële opening op 8 februari.” –advertorial-

Het enthousiasme knalt van Marieke (36) en fitnessinstructeur Valery (33) af. Terecht. De enorme ruimte op de eerste verdieping aan de Diemerparklaan ziet er strak uit. Een witte gietvloer, een matzwart plafond en het oogt allemaal heel fris.

De cardioruime heeft de nieuwste Technogym-apparaten. “Ze zijn terug bij functioneel bewegen.” In het groepsrooster worden onder meer spinning, bodypump, bodybalance, body grit, freestyle en zumba aangeboden. Het krachtgedeelte heeft als eerste in Nederland de ‘Multi Jungle’. “Daar ben ik trots op.”

Marieke, van oorsprong fysiotherapeut, is ervaren. Ze runt met haar man Jeffrey al vijf jaar een succesvol fitnesscentrum in Weesp. “Wij zijn er voor iedereen – groot, klein, dik en dun. De sfeer is open en gezellig. Het contact met mensen vind ik heel belangrijk.”

Doe mee aan de demo’s
Hoewel de sportschool al in bedrijf is, vindt zondag 8 februari de feestelijke opening plaats. “Alle buurtbewoners – lid of geen lid – zijn van harte welkom om te rond te kijken of mee te doen aan demolessen (onder meer spinning, bodypump, gritt strenght, bodybalance, pilates en hoelahoepdance). “Een hapje en een borrel horen er die dag natuurlijk ook bij.” Marieke straalt. “Ik hoop dat het heel druk wordt.”

Voor jeugd jonger dan 16 jaar zijn er speciale lessen als bootcamp, streetdance en fitkids.
Het complete rooster voor groepslessen en de demolessen vind je op de website en op facebook.

Fitness Center IJburg, Diemerparklaan 35, www.fitnesscenterijburg.nl.