Nieuws

Hop-on IJburg

Ontdek IJburg: op zaterdag 28 augustus rijdt de hop-on hop-off bus zijn langs verschillende modelwoningen in de wijk. Nog niet eerder waren er zoveel woningen tegelijk te bezichtigen. Nels van Malsen, IJburgspecialist bij uitstek en al vaak de ‘ongekroonde koningin van IJburg’ genoemd, zal als tourguide de highlights met de hoppers delen.

De hop-on hop-off bus stopt tussen 10.00 en 15.00 op vijf verschillende haltes op Haveneiland en Steigereiland. Net zoals de hop-on hop-off bussen in London, Parijs en Barcelona doen, kan je deze dag ook op IJburg met het buskaartje op- en afstappen waar en wanneer je maar wilt. Bij de informatiestand op de hoek van de Cas Oorthuijskade en de Bert Haanstrakade zijn er vanaf 10.00 uur buskaartjes en informatie over IJburghoppen te verkrijgen.


Vesteda stelt op deze dag van al zijn woongebouwen de modelwoningen open voor het publiek. Variërend van loften en eengezinswoningen tot penthouses. Kijk voor meer informatie over IJburghoppen op www.huurwoningopijburg.nl.