Nieuws

Homevideo’s voor leaders A’DAM – E.V.A.

Wie zijn eigen video instuurt, maakt kans die terug te zien in een leader van de dramaserie A’DAM – E.V.A. Die serie krijgt een vervolg en de opnames zijn al in volle gang.

Iedere aflevering staat in het teken van een specifiek thema en krijgt daarbij een eigen leader, waar het publiek dit keer een bijdrage aan kan leveren. A’DAM – E.V.A. (Amsterdam en vele anderen) laat zien op hoeveel zichtbare en onzichtbare manieren we met elkaar verbonden zijn en dat willen de makers nu ook bewerkstelligen door middel van dit crowdsourcing-project. De eerste thema’s waarvoor video’s ingezonden kunnen worden, staan op de site. Denk aan thema’s als pasgeboren baby’s of verhuizen. In de loop van de komende maanden worden meerdere thema’s bekend gemaakt.

Je kunt je video’s uploaden via de site http://upload.adameva.nl/.
Naar verwachting is de 8-delige serie in het voorjaar van 2014 te zien, bij de NTR/VARA/VPRO op Nederland 2.

Regisseur Norbert ter Hall kiest aan het einde van het jaar een aantal video’s, maar ook het publiek heeft inbreng. Stemmen kan vanaf 26 april.

A’DAM – E.V.A. vertelt de turbulente liefdesgeschiedenis tussen de in Amsterdam geboren en getogen Eva van Amstel (Eva van de Wijdeven) en haar buurman Adam de Heer (Teun Luijkx), die vanuit de Zeeuwse klei in de rumoerige stad is komen wonen.