Nieuws

GAS: ‘Berichten van je buren’

In Cultuurhuis GAS zal op vrijdag 24 juni het IJburgkoor ‘tweets’ gaan zingen. Het cultuurhuis verzamelden deze tweets in de afgelopen weken, met onderwerpen als #zomereiland, #dagelijksheid en #achamsterdam. Het IJburgkoor heeft de tweets omgezet naar zangstukken, die zullen worden gebracht in de vorm van Bach sonates, maar ook als smartlappen (met ondersteuning van een accordeon). Een aantal bekende en minder bekende eilanders dragen in gesproken vorm ‘Berichten van je buren’ over aan het publiek.

Locatie
GAS ‘Berichten van je buren’ vindt plaats aan de Diemerparklaan 79, vanaf 20.30 uur. Om 21.00 uur start het programma. Neem je eigen stoel mee als je naar GAS komt. Wil je wat drinken, neem dan wat mee, en schenk ook iets in voor een ander.

GAS – het inbrenghuis voor cultuur op IJburg – knoopt ideeën en mensen aan elkaar om interessante culturele avonden te houden. GAS is no-budget, daarom heet het een inbrenghuis. Iedereen neemt belangeloos deel. GAS maakt gebruik van leegstaande bedrijfspanden.

GAS is ook te volgen op Twitter en Facebook.
Twitter: @GAS_Cultuur
 Facebook: http://www.facebook.com/pages/GAS-Cultuur/172604196130243
Internet: www.gasinc.nl