Oost in Bedrijf

Fitness Center IJburg en Thrive Yoga bundelen krachten: ‘Perfecte combinatie voor een gezonde levensstijl’

Omdat fitness en yoga samen perfecte ingrediënten zijn voor een gezonde, fitte en bewuste levensstijl, bundelen Fitness Center IJburg en Thrive Yoga hun krachten. Wie bij beide clubs lid is of wordt, krijgt een korting. “Het is service voor onze leden en mensen in de wijk.”

“We zien elkaar niet als concurrenten”, zegt Marieke van Fitness Center IJburg. We zitten letterlijk bij elkaar om de hoek, in het hart van IJburg, en bieden aanvullende diensten aan. Marco van Thrive Yoga knikt: “We doen allebei waar we goed in zijn, zo kunnen we onze leden een gezonde levensstijl bieden.” 

Je traint je spierkracht en uithoudingsvermogen bij Fitness Center IJburg, waar je terecht kunt voor de nieuwste apparaten van Technogym, personal training, groepslessen en fysiotherapie. Bij Thrive Yoga vind je dagelijks persoonlijke groepslessen yoga en pilates, waarbij je kunt kiezen voor actieve krachtige flow of juist voor meer stretchen of ontspanning.

Samen staan de twee centra sterk in persoonlijke aandacht en verbinding, goede trainers en hun schone en sfeervolle locaties. Marco: “Je wordt gezien, er is persoonlijke aandacht van de trainers en teachers en er is ruimte voor advies en een praatje.” Marieke: “Fitness en yoga vullen elkaar perfect aan. Dit is een logische samenwerking. Kom gerust langs op een van de locaties, dan vertellen we er graag over.”

Aanbieding (seizoen 2019-2020)
Als je lid bent van een van de clubs en ook bij de andere een abonnement afsluit, ontvang je 5 euro korting op beide abonnementen

Fitness Center IJburg, Diemerparklaan 35, www.fitnesscenterijburg.nl
Thrive Yoga, IJburglaan 961, Sumatrakade 1 en Tweede Atjehstraat 55, www.thriveyoga.nl

Advertorial