Nieuws

Film over het Stamhuis de Slibvijzel door Ruben van der Meer

Beste lezer,

Het is je vast niet ontgaan. Vorige maand ben ik – Martijn van den Dobbelsteen, uitgever van de Brug en creatief ondernemer – een crowdfundactie begonnen voor ‘Stamhuis de Slibvijzel’.
Deze nieuwe rauwe coole hangout op Zeeburgereiland wordt een plek voor koffie, kunst en inspiratie. Waar ook deze krant wordt gemaakt. Waar jij ook welkom bent. Een project dat ik zonder enige subsidie realiseer. Inmiddels is een groot deel van het totaalbedrag dat nodig is voor de verbouwing bij elkaar. Veel medebewoners hebben gedoneerd. Dat is fantastisch. Voor het laatste stukje heb ik ook jouw hulp hard nodig.
Je krijgt er iets voor terug!
Sowieso krijg je de Brug elke maand gratis. Maar wie (tenminste) €10 investeert, krijgt een uitnodiging voor het openingsfeest en een mooi, door ons uitgegeven boek. Vanaf €250 wordt je naam vereeuwigd op een stalen gedenkplaat aan het Stamhuis en ontvang je een te besteden tegoed vanaf €300.
Ga naar www.4just1.com/project/779 en word vriend. Dan zie ik je op de opening met DJ Ruben van der Meer. De eerste drankjes zijn van mij.

Met groet,
Martijn van den Dobbelsteen
Uitgever de Brug, betrokken ondernemer en initiator Stamhuis de Slibvijzel – martijn@debrugkrant.nl

In de pers:
Stamhuis in Het Parool
Stamhuis op AT5
Stamhuis in Nieuw Amsterdam