Nieuws

Festival Valtifest komt naar Zeeburgereiland

Op 7 september strijkt Valtifest, het festival der festivals, neer op de Oostpunt van Zeeburgereiland. Met acts, muziek, dj’s en de gekste, leukste mensen. De dresscode van deze editieis Plastic Fantastic. Recycle het plastic in je huis, van je werk, van straat of van waar dan ook en maak er een glorieuze afscheidsode aan de verguisde kunststof van. De organisatie tipt voor het basismateriaal van je outfit bijvoorbeeld festivalmuntjes, glijbanen, condooms, tandenborstels, playmobil, injectiespuiten, poncho’s, visnetten, stekkerdozen en My Little Ponies.
Behalve de acidhouse-stage zijn er veel plekken waar gefeest kan worden. De bijzonderste: The Tïtty Twïster, bekend van Lowlands. Geprogrammeerd staan onder veel anderen Todd Terry, The Rad Pack featuring Willie Wartaal, Mason & Joost van Bellen, Eric de Man, The Hardrock Karaoke Band en Kommandant K.

Kaap Oost, Bij Storm et al, 13.00-23.00 uur met after, valtifest.nl.

Kaarten winnen
de Brug mag voor Valtifest en Zsa Zsa Su! Festival 5x 2 tickets weggeven. Wil jij kans maken op twee kaarten, mail ons dan op info@debrugkrant.nl waarom jij niet mag ontbreken.